Green Mountain Grills Daniel Boone Choice wifi - Green Mountain Grills Nederland

Ga naar de inhoud
gmg Choice wifi
Daniel Boone wifi 2021
ZWART


Grill met het instap model van Green Mountain Grills.
Maak zelf de lekkerste de lekkerste spareribs, kip en pizza !


Direct beschikbaar
999.00 €(incl. Btw)
Toevoegen
Informatie

Het Daniel Boone 2021model wordt geleverd met een digitale controller, voorzien van wifi, een vleesthermometer, een hoge klep met een punt voor staande kippen / kalkoen / rib rekken, een opklapbare zijtafel met gereedschaps haken, harde rubber wielen en een venturi-stijl brander voor cycloonverbranding. Via de GMG app bedien en monitor je de grill vanuit je luie stoel. Hij heeft ook Sense-Mate, een thermische sensor die constant de omgevingstemperatuur bewaakt. Als het kouder weer wordt, activeert de sensor en zet de grill in de turbomode, zodat u niet lang hoeft te wachten totdat de grill is opgewarmd! Andere functies zijn onder meer een ventilator, die voor overdruk in de pellethopper zorgt en daardoor terugverbranding in de aanvoerbuis voorkomt, Fan-mode blaast as uit de vuurhaard nadat u klaar bent met grillen. De grillkamer heeft een grillrooster van 66 x 42 cm, met een kookoppervlak van 3000 cm² en een vrije hoogte van maar liefst 35 cm. Het zware onderstel met grote wielen zorgen voor een stabiele BBQ. Het gewicht is 73 kg.

Technische specificatiesGrill functionaliteit

Een motor draait de vijzel, die vervolgens de hardhout pellets in de brander voert. Daar steekt een gloeistift automatisch de pellets aan, en een verbrandingsventilator onder de brander zorgt ervoor dat ze blijven branden. Ventilatieopeningen verticaal langs de binnenkant van de brander creëeren een ronde luchtstroom. Een ventilator in de pellethopper zorgt voor een positieve druk die terugbranding in de aanvoerbuis voorkomt. Wanneer deze twee luchtstromen elkaar ontmoeten, creëeren ze het ultieme houtgestookte vuur en verspreiden het aroma van de pure rooksmaak van hardhout.
function GMG Daniel boone
PelletBBQ onderdelen
Pid Controller BBQ
Digitale controller

De GMG digitale controller heeft een temperatuurbereik van 65-260 ° C in stappen van 5 °. Elke digitale controller wordt standaard geleverd met een vleesthermometer voor directe kerntemperatuurmetingen in uw grill.
Pellethopper BBQ
Pellet Hopper

De pellet hopper is ontworpen om 8 kg pellets te kunnen bevatten. Het hellende ontwerp zorgt ervoor dat  de pellets op de juiste manier in de monding van de worm schroef worden ingevoerd.
pelletmotor
Wormschroef systeem

Het GMG-wormschroefsysteem is gebouwd met een hoge RPM-motor en ontworpen met een optimaal koppel in gedachten voor een soepele en consistente aanvoer van houtpellets op het vuur.
Temperatuursensor Davy Crockett
Temperatuur sensor

De PT100 Platinum-weerstand temperatuursensor is standaard in elke unit.


Vetvang emmer rvs
Vetvangemmer

De vetvangemmer is volledig RoestVastStaal
Firepot Green Mountain Grills
Brander

Pellets worden in de brander gevoerd, waar een gloeistift automatisch de pellets ontsteekt en een verbrandingsventilator ze brandend houdt.
Terug naar de inhoud